oldalak

2015. augusztus 21., péntek

Hajnal


Thor/Loki, elvont.
Valamint a blognak van facebook oldala, lehet követni, oda rakom ki a bloggal kapcsolatos információkat/híreket.Loki lépései nyomán hollók szálltak fel, káosz fakadt, rothadó szag áradt. Loki így képzelte a világot: ahová csak lép, elhal a jó és megromlik a szépség.
Thor alszik, Loki a derekán ül, kezei a torkára siklanak, ujjai jéghidegek (elvenné a lélegzetét elvenné az életét és megtartaná magának hogy csak az övé legyen) finoman szorítják. Újabb csodás dolog tűnne el az univerzumból (a legcsodásabb mind közül), ha megtenné. (és loki sem lenne többé loki mert ő senki thor nélkül csak egy névtelen szörnyeteg egy elveszett valaha csodásan tündöklő jóság és bátorság csonka és tépettsötét árnyéka)
Thor felébredt, szemei döbbenten (ijedten) tekintenek először Lokira, és ő felnevet, mélyről jövő, reszelős a kacaja, ami aztán átcsap kétségbeesett vinnyogásba (belülről feszíti a vágy hogy addig szorítsa a nyakát amíg nem marad belőle más mint egy üres test), és ráhanyatlik a mellkasára (fogása erősebb lett).
Thor hagyná, hogy megtegye, túl ostoba, túl hűséges (túlságosan szereti), hiszen most is, ahelyett, hogy védekezne, inkább átöleli őt (nem engedi el soha és loki ezt gyűlölte teljes szívéből gyűlölte ezt az elvakult ragaszkodást egy régen halott másikhoz aki az öccse volt és aki meghalt a zuhanásban és gyűlölte az új lokit akit thanos teremtett) teste meleg volt és megnyugtató (thor mindegyik lokit szerette).
- Megölhetnélek.
(meg akarlak ölni)
Thor elmosolyodott (gyűlölte a mosolyát ahogy beragyog mindent de legjobban azt gyűlölte ha ez másra vetül).
- Akkor tedd meg
A hajnal átszínezte lassan az égboltot, és Loki ujjai végül elernyedtek.
(majd egyszer testvér amikor újra elárullak megteszem)

2 megjegyzés

 1. Istenem hogy én ezt mennyire imádom
  istenem
  ilyen tökéletesen leírni kettejük kapcsolatát nem is lehet, de tényleg. Ott vannak minden szóban, minden mondatban, megigézve olvastam, láttam magam előtt minden rezdülést, és nem, Loki, SOHA nem fogod megölni Thort csak eteted magad azzal hogy igazából ezt akarod tenni, és ezt ő is nagyon jól tudja.
  (és szerintem olykor ki is röhög ezért mert az egész helyzeten már csak röhögni tud)
  Fantasztikus egyperces volt, minden elismerésem, felbalettozott a kedvencek listámra. Köszönöm. ♥
  Ezt pedig itt kiemelném:
  "Újabb csodás dolog tűnne el az univerzumból (a legcsodásabb mind közül), ha megtenné. (és loki sem lenne többé loki mert ő senki thor nélkül csak egy névtelen szörnyeteg egy elveszett valaha csodásan tündöklő jóság és bátorság csonka és tépettsötét árnyéka)"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöm! *olvadozik* x3
   Bár beugrott, ahogy újra elolvastam, elég Stucky beütése lett a történetnek, de ez van. :D

   Törlés

© Halucynowaa | WS | X X X