oldalak

2015. július 14., kedd

C s e n dOne shot.(Ezzel szúrom ki a szemeteket, amíg a hosszabb storyk el nem készülnek szépen, lassan.)
Eva, köszönöm, hogy megkerested a Múzsám. :) 
A
n
t
h
o
n
y

Azt hiszed, tudod, milyen, ha fáj. Ha elbuksz és elmenekülsz, megtalálunk, és könyörögni fogsz az olyan kegyelemért, mint a fájdalom.
Nagy szavak, egy olyan lénytől, amely a puszta létét egy ostoba háborúnak köszönheti. Naiv voltam, és azt hittem, okosabb vagyok, jobb, ügyesebb.

E
d
w
a
r
d
Azt hittem, minden rendben lesz. Hogy elmenekülhetek. Mit számít a fenyegetés, ha a magam mellett tudhatlak titeket? Mit számít Thanos fenyegetése, ha a Chitaurit és a Sötét Elfeket visszavertük? Mit számít, ha önző módon enyém volt a szerelmetek?

S
t
a
r
k

A tévedésem súlyos volt.

T
h
o
r
Vétkeztem, és most megfizettek érte.

O
d
i
n
s
o
n

Megtudtok valaha bocsátani?

c      s      e      n      d

Hiába kérdezlek titeket, rideg sírkövetek válaszolni nem képes. Bűneim örök magányra ítéltek.

4 megjegyzés

 1. OMG. just... OMG. Nagyon ütős, egyre jobb és jobb leszel, ahogy követlek, ezek a rövid, mellbevágós dolgok nagyon jól állnak neked :3 Gratula, és még ilyet, döngöld a földbe a szívem, légyszi! <3

  VálaszTörlés
 2. Uramisten. Hogy ők hárman, triangle. Végem. Gyönyörűséges. Ahogy Tatsu bébi is mondta, ez a stílus piszkosul a kezedre játszik, nekem pedig passzol az ízlésemhez, úgyhogy most szépen le vagyok pattintva a saját lábamról. Whoa. Imádtam, és szegény kicsi Lokim, olyan számító vagy, aztán meg ráb*szol. De Thort és Tonyt meg tudom érteni. Ez a kép, amit beraktál... fantasztikus fanart, Loki meg olyan piszok szép, hogy menten elvisz a szívgörcs. *-*

  VálaszTörlés
 3. Tatsu Köszönöm, drága vagy. :3 <3 <3

  GwenPage Ők hárman az egyik OTP3-mam, és jajdenagyonmádomőket. x3 Köszi a kritikád! <3 <3

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X