oldalak

2015. április 7., kedd

Long live the King
Most megdöglesz Thor. Készülj.
Ihlet: Raistlin Autopszia két főre c. története, valamint a The Lion King a Disney-től.
Mert Scar olyan, mint Loki.
(Thorki valahol a felszín alatt. Ha nagyon bandzsítasz. És ha benned van egy pár pohárral Stark kedvenc scotch-ából. Jah és Loki totál meg van veszve Thor szemeiért.)
Egyperces.
Loki mindig is vágyott a hatalomra, ami szebbé és jobbá tesz, ami elismerést és örök dicsőséget ád, de fájdalom, bátyja árnyékában soha nem szerezhette meg. Szenvedett, miközben Thor egyre magasabbra emelkedett, egyre közelebb a hőn áhított és kísértő aranyos trónushoz, és Loki egyre távolodott tőle. Csak kuporgott az árnyékban, gyűjtötte a sebeiből csöpögő féltékenység és gyűlölet mérgét, fenttartotta egy arany tálban, és várta az alkalmat, amikor végre bemocskolhatja annak az ostobának a képét, és őt dicsőítsék a hősi énekekben és regékben, csak őt örökké. (midgard emberei angyalok létezésében hisznek kik sírásukkor vért könnyeznek loki kitépné két kezével thor ragyogókék szemét hogy csak a sötét szemüreg ásítson baljóslatúan vérkönnyekkel zokogva és loki diadalától mámorosan lassan morzsolná szét ujjaival bátyja szemét amelyek régen annyi szeretettel ragyogtak rá és kacagna kegyetlenül és hidegen) Elsötétített szobája magányában szőtte tervei és bosszúja hálóját, és vak volt mindenki aggodalmára, élvezte maga gerjesztett gyűlöletének fojtását. (pont annyira vak volt mint thor szemei a tenyerében őrülettől gőzös fantáziáiban)
Thor megkoronázásának napja volt az utolsó méregcsepp ama tálban. Thort vidáman éltették (so-ká-ig-él-jen-a-ki-rály), ő lett a trónörökös, amíg fia nem születik testvérének. Loki haragtól fűtve rombolta szobája berendezését, majd az ünnepség után elcsalta a királyt messzi vidékre, mindenki tudta nélkül. Bátyja boldogan ment vele, telve rajongással iránta, amit Loki olyan régóta nem vesz észre hatalomvágya miatt. Egy szakadék szélén táboroztak le, a mélyben sziklák rejtőztek, egy ilyen zuhanást senki nem élne túl, és Thor, az ostoba most ott lóg, ijedtség lakozott szemeiben és Loki itta magába a látványt. (mennyire szerette régen a kéket)
- Loki! Testvér, segíts!
Loki élvezi a félelmét, megragadja Thor kezét, körme belevájódik a bőrébe, arcán őrület. Lehajol, lassan, és belesuttog a fülébe.
- Éljen a Király.
Thor mindent megért, (kék a bánata) és csendben zuhan, szőke haja, vér palástja lobog, és szeme nem ereszti öccséét. Aztán puffanás és Thor, Odin fia, Frigga fia, Asgard királya saját vérébe fagyva feküdt, meggyilkolva az által a személy által, akit a világon mindennél jobban szeretett, és akivel meg akarta osztani a trónt.

2 megjegyzés

 1. Istenem, Loki te akkora hülye vagy! És imádlak és arrrr, imádom, hogy ötvözted az Oroszlánykirállyal mert Scar és Loki és tényleg! Zseniális egyperces volt, köszönöm az élményt. :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Komolyan mondom aranyba kéne foglalni téged, annyira hűségesen kommentelsz itt nekem.

   Loki egy mocsok, és annyira bele van merülve a hülyeségeibe, hogy nem veszi észre a nyilvánvalót. A rajzfilmek megihletnek. :D
   Köszönöm a kritikád, örülök, hogy tetszett.

   Törlés

© Halucynowaa | WS | X X X