oldalak

2015. január 26., hétfő

Teremtés


Életem első Fargo fice, Lornester párosítással. One-shot, slash valahol a felszínen. (Bocsi, ha béna lett.)
Lorne abban a pillanatban, hogy leült mellé a kórházban tudta, hogy különleges, még annak ellenére is, hogy milyen kis tutyi-mutyi volt. Csak a megfelelő útmutatásra van szükség, hogy kibontakozzon. 
Sam Hess viszont pontosan olyan volt, mint a többi, a halála dicstelen és undorító, illő hozzá. Megölte Lester Nygaardért, megölte azért aki kisfiúért, akit számtalanszor megalázott, akit egy olajoshordóban végiggurított az úton.
Az étterem után után semmi mást nem kellett tennie, csak várni. Aztán végre megcsörrent a telefon. Lester megölte a feleségét.
- Lester, rossz fiú voltál?
- Jézusom! Igen. A kalapács... nézze, ide tudna jönni? A Willow Creek Drive-on lakok. A 613-as szám alatt. Kérem! Kérem?
Elmosolyodott, önelégülten, büszkén.
- Persze, Lester, máris megyek.
- Köszönöm, köszönöm.
Lerakta a telefont és elindult, közben arra gondolt, hogy nincs is csodásabb érzés annál, amikor valami tökéleteset és csodásat teremtünk.

5 megjegyzés

 1. Szia!
  Úristen ezer éve nem volt itt se, de hát Fargo! Fargo fic magyarul! Imádlak érte!
  Amúgy ha szabadna halkan megjegyeznem, nekem egy kicsit Hannibálosra sikeredett, de ez most vagy azért van, mert nem láttam végig, vagy azért, mert amúgy Lorne egy Hannibál-Loki keverék a szemembe.
  És annyira, de annyira karizmatikus, vagy nem is tudom mi a jó szó rájuk, de a lényeg, hogy leül mellé, és érzed, hogy kész, vége ennyi volt, ők egymásnak lettek teremtve. Külön szépség, hogy aztán behozod Azt A Telefonhívást, aminél így néztem és nagyon csúnyán röhögtem, mert nem hittem el na és Martin! Az AZ Ember! És Billy Thornton! Ők Együtt!
  Szóval érted :D
  AMúgy az első magyar fic a fandomban, ez tuti, és szeretlek érte <3 Nagyon <3 Rövid volt, de Fargo! ÉS magyar! ÉS Lornester! Asszem érted :D
  Köszönöm, hogy olvashattam!

  VálaszTörlés
 2. *hnnnng* ezt tudom produkálni, mert beteg és fáradt vagyok, és imádom, hogy mások is shippelik őket, pedig azt hittem, el vagyok veszve itt egymagamban (Évivel).
  én is picit Hannibalosnak éreztem egyébként, de azért, mert Lorne rohadtul hannibalos, ez tény és imádom.
  (megjegyzés: nem tudom, nekem te miért nem vagy kitéve pajtinak, egyszer, mintha ígértem volna, h kiteszlek, de lehet, h keverem. mindegy, MOST kint vagy!)

  VálaszTörlés
 3. u.i.: hát most nézem, hogy de kint vagy! :O csak még a régi blogfeliratoddal, és megtévelyedtem. no, akkor is, kapsz új buttont ^_^ (hát tudtam én, h kint kell lenned, de megzavartam magam!!)

  VálaszTörlés
 4. Éva: Sziaszia! :) Boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésedet. :)) Lorne első látásra szerintem kissé hannibálos, de majd folytatom a sorozatot, és remélem akkor jobban "belelátok". A telefonhíváson nagyokat nevettem, mert nohát no, azért Lester nagyon vicces volt, a komor helyzet ellenére is. xD
  Első vagyok? o.O Waów! :D Most nagyon büszke vagyok. :3 Köszi a kritikád! <3

  VálaszTörlés
 5. HardCandy: Akkor Lorne és Hanci között kéne egy találkozást szervezni. :) Vajon mire mennének egymással? :D
  Óh... Bocsi, hogy megzavartalak a névváltoztatással, bár annyira nem sajnálom, amikor a csili-vili új buttonomra nézek. :3 Köszönöm! :))

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X