oldalak

2014. szeptember 6., szombat

The Dragon has returned


Egy kis magyarázkodás, tervek, változtatások. De visszatértem! És rettegjen mindenki!Tisztelt olvasók, visszatértem! Bocsánat, hogy így eltűntem, de nem volt internetelérhetőségem, ezért írni sem tudtam, és olvasni. Egy rémálom volt. >__< Borzalom.

Na, akkor jöjjenek a tervek:
A jobb oldalt láthattok párat, ezeket szándékozom is megírni, csak nem mennek. Mert nincsen bennem inger arra, hogy írjak. -.- Nadena, majd be lesznek fejezve. Csak nem a közeljövőben. Kell egy kis idő, hogy visszaszerezzem a rögeszmés állapotomat a ficek terén. Kis türelmet kérek.
Viszont lesznek új fandomok, és lesznek olyanok, akiktől búcsút veszek.
A köreinkben köszönthetjük majd az X-Ment, azon belül is a Charles/Erik párost (tegye fel a kezét, aki meglepődött), a Hobbitot is berendszeresítem, mert nem elég az az egy félkész történet a blogomon a Smaug/Bilbóból, és lesz egy kis In the Flesh, Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes, Elementary, még több Avengers, most már Starbucks-szal kiegészülve, és Stonykkal, és Clintasha, Steve/Thor meg Thor/Tony. Akiktől el kell köszönjek, azok Sherlockék a BBC-től. Nem véglegesen, mert már sikerült rávennem az osztályfőnökömet, hogy ha már a krimikkel foglalkozunk, elolvassuk a "A bíborvörös dolgozószobát" és megnézzük a BBC Sherlock első részét, tehát a rajongás meg van, csak nem érzem azt, hogy tudnék velük most írni. Bár a harmadik évad nekem tetszett, de nem azt nyújtotta amit, megszoktam, és megszerettem, ami miatt beszippantott. Tehát őket szüneteltetem, de azt nem ígérem biztosra, hogy nem fognak fel-felbukkanni velük kapcsolatban valami. Mert, no, nem múlik a Johnlock mániám. Meg Mystrade (ez viszont fel fog bukkani még, mer' shippelem a Brit Kormányt a Scotland Yard nyomozójával).
Persze, ha valaki kér egy BBC Sherlockos ficet, akkor nem mondok neki nemet.

Valamint Facebookra kiraktam egy olyan ajánlatot, amivel tessék élni. (PLEASE!) Aki ír nekem Steve/Tony történetet, az cserébe kérhet tőlem is egyet. VALAKI MEGSZÁN, UGYE?! *bociszemek*

Ennyi lenne. Egyelőre.

Salut !

2 megjegyzés

 1. Thiaaaa, de örülök neked! ♥
  Nagyon várom már, hogy olvashassak tőled. :)
  Stonyt sajnos nem tudok beígérni, mert nem shippelem őket ._. Ne haragudj ♥ T.T

  VálaszTörlés
 2. Én is örülök, hogy végre itt lehetek, és olvashatok meg írhatok. *--*
  Sebaj, kiegyezhetünk egy Steve/Thorban is. ;D

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X