oldalak

2014. július 7., hétfő

Their Love: Loki/TonyTheir Love-széria, második rész. Loki és Tony.
Hogy milyen volt Loki és Tony szerelme?

Tony azt mondaná, hogy ez nem szerelem, hanem egy majdnem barátság. Majdnem barátság, extrákkal. Ezt mondja, nem néz senki szemébe, és arra gondol, hogy Loki szeme a legszebb zöld a világon, és apró szarkalábak jelennek meg alatta, amikor vigyorog. Többnyire vigyorgott, és azt is gúnyosan tette. Nem akart arra gondolni, hogy mennyire, de mennyire jól áll neki, azok a ritka alkalmak, amikor mosolyog. Olyankor sokkal nyugodtabb, és szinte árad belőle egy fajta béke.

Aztán arra gondol, hogy amikor egyszer, egy küldetés során súlyosabban megsérült, és a törmelék alatt rekedt, és mielőtt elvesztette az emlékezetét, Lokit látta maga előtt ahogy nevetett. Amikor felébredt a kórházban, éjszaka volt, Loki mellette aludt egy kanapévá alakított kórházi széken.

Loki azt mondaná, hogy az érzelmek a gyengéknek való, és ami közte, és Stark között van, az egy szimpla egyesség. Ezt mondja, és arra gondol, hogy vajon fájna e neki, ha elvesztené? Vajon milyen érzés lenne, többé nem látni a csintalan vigyorát, nem hallani az idegesítő beszólásait? Nem érezni a csókját, nem látni a mélybarna szemeit. Vajon fájna neki annyira, mint amikor elvesztette Friggát?

Loki soha nem mondaná ki, hogy szereti, mert retteg, hogy gyengének tűnik tőle. A fejében dübörög magányos óráiban, hogy mit érezne, ha Anthony meghalna. Néha pedig bántani akarta, megölni, csak hogy saját magát is megölje, azt akit Tony teremtett. De vajon tényleg érezne bármit is?
A választ megkapta, amikor Amerika Kapitány értesítette, a milliárdos kórházban van az intenzíven. És akkor rájött. Igen, fájna, ha elvesztené. Minden zavaros volt, nem értette saját magát, miért fél, hogy meghal, miért, miért, miért? A zseni végül felépült, és minden visszatért a megszokott kerékvágásba, de Loki belül, mélyen rettegett, el fogja veszíteni. Hiszen ő maga mondta Thornak, száz év semmi, az örökléthez képest. Tony nem tudta, Loki létre hozott egyet, azok közül az aranyalmák közül, amik örök életet adnak, és elrejtette, ha szükség lesz rá. Mert nem fogja hagyni, hogy bárki is elvegye tőle őt.

Az ő szerelmük titkokból és elfojtott érzelmekből, görcsös ragaszkodásból és félelmekből állt.   

8 megjegyzés

 1. Egyszerűen gyönyörű történet volt. Minden szó a lelkembe vésődött. Elképesztően IC volt, csodálatos, érzékletes, és mély. Egyedül annyi: a végén az "áll" miért van múlt időben, hiszen ha Tony megkapja az öröklét almáját, akkor az ő szerelmük végtelen :)
  Köszönöm az élményt ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Írtam egy nagyon hosszú magyarázatot arról, hogy miért "állt' van a végén, de nem küldte el, vagy törlődött.x(( Most akkor neki futok még egyszer, de most röviden (pontosítok, megpróbálom röviden xD).
   Loki és Tony hiàba szereti egymást, hiába lett örök életű Stark, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet őket megölni. Sajnos. x( És bizony Loki túl sok személynek szàlka a szemében. (Thanos, és a serege meg a szövetségesei, sötét elfek, meg még ki tudja, hogy mi történt az alatt az egy év alatt, amíg vissza nem tért.) És Tony is.
   De, ez csak egy nézet, és csak ehhez a történethez. :) Gondolkodom egy fluffon. Aztán meglátjuk mi lesz belőle. (A "Shadow" eredetileg fluff lett volna. Nem jött össze.) Köszönöm a kritikád! :))

   Törlés
 2. Megpróbáltam véleményt irni, de nem jött össze, újra és újra kitöröltem mert nem volt az igazi. Aztán rájöttem, hogy hol a hiba.
  A tökéletességet nem lehet hova ragozni, egyszerűen csak csodálni kell és örülni neki. Ennyi. Ez tökéletes volt minden tekintetben, én meg megyek és körberohangálom a házat, mint pók a plafont, mert annyira ahahahaha tsodás volt.
  Köszönöm, hogy olvashattam!
  Erre nincsenek szavaim.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eva, ezért kijárna neked egy tálca sütemény. :3 Örülök, hogy tetszett. x3 <3

   Törlés
 3. IGEN
  PONTOSAN
  ILYEN
  fantasztikus.
  Loki ott alszik Tony mellett a kórházban jaj, nem is tudom, mit mondjak írjak inkább húzok vissza a sarokba. De előbb kérek egy cserét, mert nagyon tetszik az oldalad és a design is fantasztikus és nem akarok lemaradni az esetleges *kacsintgat* frostiron *még mindig kacsint* novelláidról.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. WELCOME MY BLOG, MORGEN! :D
   Nagyon örvendek neked, és benne vagyok a cserében. :) Köszönöm a véleményed neked is jár süti. :D Természetesen jönnek még frostiron történetek (talán egy fluff is, de a gondom, hogy hadilábon állok a fluffokkal xD). :)) *visszakacsint, és mosolyog*

   Törlés
 4. Oké. Sikerült egy tökjó hozzászólást írnom, de valahogy kitöröltem, mielőtt elküldtem volna. :"D Olyan tipikus. :""D Megpróbálom visszaidézni, de nem lesz olyan jó, mint az volt. :( Kissé szerencsétlennek érzem magam, főleg, hogy végre idejutottam hozzád, és odáig is eljutottam, hogy írjak neked :))) Nade tényleg. Most már itt vagyok, és tervbe vettem, hogy még többet olvasok tőled, mert ez, amit itt alkottál.... huh.....!!!
  Keserédes volt, (itt az előző kommentben írtam valami szép kifejezést még, ami nem jut eszembe most) de annyira gyönyörű!! Annyi minden benne van ebben a kis szöszben, hogy szinte kiabálnak a szavak, mégis olyan jól egységben tartottad az egészet, hogy most tisztára odavagyok. :))
  Köszönöm, hogy olvashattam, és várd visszatértemet, mert még jövök!! :))

  VálaszTörlés
 5. Szia Rozmaring, és üdv itt! :)
  Ez ismerős, sokszor előfordul velem is, hogy kitörlöm, mielőtt elküldeném, vagy el sem küldöm. xD
  Köszönöm a kritikád, és várlak! :))

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X