oldalak

2014. július 25., péntek

The East Wind has come for you

Angst Sherlock fic, Johnlock, egyperces. Mert The East Wind-et hallgattam, mert Gwen támogatta a felvetést, hogy ilyet írjak, és mert muszáj volt. Egy kép ihlette, amit most sehol nem találok. ._." Ha megtalálom, akkor beillesztem. Addig meg így hagyom, kép nélkül.
És a fic AU, mert itt John Maryvel nem ismerkedett meg.

The gloomy and cruel East Wind is always comes...
*crazy grin*
...and you can't do anything against it.
A szél halkan és sötét elégedettséggel matatott a fák között, az eső halkan szemerkélt. John Sherlock mellett ült alig egy féllépésnyire.
- Hülyeség volt megtenned, ugye tudod? - A hangja csendes volt.
- Most már tudom. De megtettem, ezen nem lehet változtatni. És egy cseppet sem sajnálom Magnussent. Neki gondolom elégtétel, hogy csupán félévvel előzött meg minket. Kelet-Európa kemény hely.
Sherlock hosszú ujjaival halkan pengette a hegedűhúrokat, a vonó mellette volt neki támasztva a földön, mellkasán a lila ing nedves, és vörös volt egy helyen. Kis csend amit csupán Molly halk zokogása tört meg.
- Neked sem kellett volna azt csinálnod.
John szomorkásan mosolygott, halántékáról elindult egy csepp, ami aztán a földre hullott.
A fű vörös lett.
- Tudod, Sherlock, nagyon hiányoztál, és egyszerűen feladtam. Amikor Mycroft hívott... Egyszerűen meg kellett tennem. Nélküled elég volt egyszer élnem, még ha csak kis időre is.
Sherlock ránézett Johnra, az ő szeretett Johnjára, és mozdulatlan szívében kellemes meleget érzett.
- Te is hiányoztál nekem. - Közelebb hajolt, és egy puha csókot nyomott a szájára. John mosolya boldoggá vált.
Molly letette a földre a kezében tartott virágot az egymás mellett álló két márvány sírkő elé, majd elment. Sherlock megragadta a vonót, és játszani kezdett. A temetőben egy édesen szomorú dallam fantom hangját vitte messzire a hűvös, és kegyetlen Keleti Szél.

4 megjegyzés

 1. Így is elég mélyen vagyok most lelkileg, és te most még rátettél egy lapáttal. :( Ennek ellenére iszonyúan szerettem, és nagy köszönet, hogy megírtad. :))) Nagyon, nagyon, nagyon tetszett, szeretnék még kérni ilyen, és ehhez hasonló kis szösszenetet. ^^

  VálaszTörlés
 2. ^^ Bocsi, hogy megsanyargattalak még pluszba, a The East Wind tehet róla! Meg az a kép. Amit biztosan meg fogok találni, mert szívfájdítóan szép volt.
  Igyekszem még Johnlockot írni, a következő, ha minden jól megy, egy nagyobb lélegzetvételű fluff lesz. :)
  Köszi a kritikád! :))

  VálaszTörlés
 3. Ó istenem. Torkon raadott, és szíven döfött, egyben valami ír is van a kínomra, mert a túlvilágon már boldogok együtt.
  Ahogy haladtam előre és kezdtem sejteni mi lehet, úgy porladtam magam is szét, és egyszerűen belebetegszem az egypercesed szépségébe, mert ez páratlan, és szóhoz sem jutok.

  VálaszTörlés
 4. Akkor elérte a kívánt hatást. Köszönöm! :))

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X