oldalak

2014. július 1., kedd

Beszéljünk a blogomról...

Mert muszáj.

Nem igazán megy nekem az írás, főleg mostanában, ez miatt vannak ezek a hossszúú, hosssszúúú szünetek. Ihletem nincs, és a nyomás, hogy basszus, kellene írni már valamit, de a rohadt életbe, nincsen semmi a fejemben, kiakaszt, na és ott van a Casual Affair, amit nem tudok folytatni, mert elvesztem, és nem akarok csalódást okozni nektek, hogy egy hevenyészett szart viszek, eddig is annyira rövid volt az összes történetem, és ez nagyon, nagyon idegesít, úgyhogy döntöttem. 
A blogról.
Meg úgy amblokk az írásról.
Látom, ahogy bezárnak a blogok, és remek történetek maradnak folytatás nélkül, lelkes olvasókat hagyva hátra. És ijedten vettem észre, hogy az én gondolataim is a bezárás felé fordultak. Amit nem akarok.
Ezért leszedem a Casual Affair-t és teljesen átírásra kerül sor. Megpróbálok valami normális sablont felrakni, viszont fogggalmam sincsen, hogyan is kéne, ezért kérlek benneteket, aki tud, az segítsen nekem!
Hogy több ihletem legyen, megnézem a kedvenceimet, és beszélek az egyetlen emberrel, aki a világon a legfontosabb nekem, és az az unokahúgom. Tudom, hogy ő segít visszahozni az ihletem, mert neki nagyszerű ötletei szoktak lenni. :) Nem mellesleg, kedveli Lokit. :D 
Nem fogom abba hagyni, mert szeretem csinálni, még ha nem is sikerül jól. :) Talán egy nap, még a siker is elérhet engem. :D
 
Keep calm, and write fanfiction! 


 

 

4 megjegyzés

 1. A blogot semmi szín alatt ne zárd be! ><
  Idő és ihlethiány, némi írói válság, ez megesik. Amik mostanság hozol, rövidek, velősek bár, de mindig élvezetesek, élmény olvasni őket. Ne idegeskedj, ráérsz, és az a bizonyos tatár sem hajt, mi tudunk várni :) A sablonokban én is hülye vagyok sajna.. :/
  Mi szeretünk és imádunk és keep calm, pontosan, keep calm♥

  VálaszTörlés
 2. Azóta akarok ide irni, mióta megláttam, és úgy tűnik végre össze is jön.
  Először is: NE MERJ BEZÁRNI!
  Szörnyű érzés mikor egy blogger eltűnik a szürkeségben, mert bár az igaz, hogy az élet nélkülük is megy tovább, de nem ugyanúgy. Természetesen megérteném, ha megtennéd ezt a lépést, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálnálak meg visszatartani. Először is mindig magadnak felelj meg, onnantól kezdve már nem sok hiba akadhat. Ami a szünetek illeti: írói válság, a Múzsa Hawaiin sütteti a hasát, az idő a harmattal együtt szublimálódik a semmibe, ez mind olyan dolog, ami mindenkivel megesik és valahogy túl kell élni. Türelmesek vagyunk, mert tudjuk, hogy megéri. A szöszeidhez is irok majd, mert annyira ízletes bonbonok, hogy nagyon.
  A sablonokhoz nem értek, bár nekem most bőven jó ami van, imádom a fejlécem, így nem tudok segíteni. Max. csak megverem Crowleyt ha nagyon keresztbe tesz.
  Hát én nem keep calm, mert alaptermészetem is rajongósdi, de write fanfiction. :D

  VálaszTörlés
 3. Hej, de szép lett itten a blog, kérem szépen! *.*

  Én is csatlakozom a többiekhez - ne zárj be, mert akkor rád uszítom Moriartyt, és az embereit, és nem fogsz jól járni. :D Írói válság mindig volt, van és lesz is, de ebből ki lehet lábalni. Mi, bloggerek, úgytűnik, egy igazán összetartó népség vagyunk, és akár egy nagyobb szünet után is ugyanúgy fogunk örülni az újabb bejegyzésnek, mint máskor.. Csak kitörőbb lelkesedéssel, mert a hsz-eket egy hosszabb bevezetővel fogjuk nyitni, ami olyan szavakat fog tartalmazni, minthogy jaj, de jó, hogy újra itt vagy, és visszatértél, ésatöbbi. :D

  A Múzsa egyszer úgyis vissza fog térni a Reyklani által említett hawaii-i hassüttetésből, aztán kipihenten ismét a szolgálatodba fog állni. (De mi erről már levélben értekeztünk, ugyebár. ;) )

  Cuppanós, és gratula az új sablonhoz! :)

  VálaszTörlés
 4. Nem lehet külön-külön válaszolni, ezért így egybe.
  Nagyon köszönöm a szavaitokat, igazi ölelés számomra. :) Ezek után biztosan nem fogok bezárni nem, nem. :)) A sablont (amint látjátok) sikeresen megváltoztattam, és Scale, drága, ez a te érdemed, elképesztően hálás és boldog vagyok, hogy lépésről lépésre elmagyaráztad mit, és hogyan. :) Köszönöm. :))
  A Múzsám sajna nem Hawaii-n nyaral, hanem épp büntiben van, de ma megint beszélek vele, és akkor már nagyjából helyre rázódom. :D Moriarty jöhet nyugodtan, bár Sherlockot jobban csípem. (Mi, alacsony érzelmi intelligenciájú emberek tartsunk össze, igaz Sherly? :D)

  Puszi nektek! :))

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X