oldalak

2014. május 24., szombat

ShadowFrostIron, "mer' oszt most mír ne" alapon, elvont és nem mondom tovább milyen, robbanjon ahogy alakul. És a magyarságom már nincsen a helyén. És a papírzsepivel fogtok még találkozni máskor is. ÉS EZT MOST MIÉRT IS KELLETT MEGÍRNOM?!
Kép innen.
A nap ugyan úgy sütött, mint tegnap és tegnap előtt meg az előtt. Igazából már nagyon hosszú ideje ment ez, Tony nem is tudta már számon tartani, hogy mióta. De nem is foglakozott vele túl sokáig.  Szerelt, evett, ivott -főleg ivott és csak is alkoholt- bulizott, élt. Legalább is, így gondolta.

Mert üres...
üres...
üres...

- Vettem rágógumi illatú papírzsebkendőt.
Pepper arca unalmat tükrözött, egy kis bosszúsággal keveredve.
- Ezért hívott ide?
Tony megvakarta a tarkóját.
- Valójában azért, hogy elhívjam egy randira.
- Nem, Tony, nem megyek veled randira.
Stark megbántva nézett rá.
- És miért nem?
- Mert nem én kellek neked.

És mert hiányzik...
hiányzik...
hiányzik...

Jó, de mi?

Tony egy fekete hajú férfival álmodott, aki hívta őt. Mire reggel felébredt el is felejtette. Az extravagáns nappalijában kortyolta a whisky-t Rhodes ezredessel.
- Haver nem gonodlod, hogy valami nem stimmel?
- Már mi nem stimmelne? Szerintem okés minden. - Tony hitt neki.

Szólítalak a neveden...
a neveden...
a neveden...

Miért nem hallasz?

Tony sorjában húszadszorra álmodott a másik férfival. Most nem felejtette el reggelre. Most már biztos volt benne, hogy valami nem stimmel.

Ébredj Tony...
Tony...
Tony...
Tony...

Starkot egy eddig ismeretlen torokszorító üresség fojtogatta belülről. Kimenekült az utcára. Egy embernek sem volt arca.

Egyedül vagyok...
vagyok...
vagyok...
De hol?

Menekült. Kereste azt a férfit akivel álmodott, de csak üres kirakatokat és bábokat talált mindenhol. Üresek voltak a parkolók, az álló autók, az épületek. Hirtelen megremegett minden, és valami fekete folyékony anyag fedte be sorjában a világot. Mint valami árnyék. Tony próbát elfutni előle, de végül elnyelte.


Loki mereven figyelte Tonyt. Kint sötét éjszaka volt. Bent a szobában csak egy halvány asztali lámpa égett, de inkább csak eltorzította az árnyakat, mintsem hogy valódi fény szolgáltatott volna. Itt volt amióta csak a másik kómába került. Már hosszú hónapok óta. Mindent megpróbált, de semmi sem ébresztette fel. Két kézzel markolt a saját hajába, a vállai megremegtek. Egy könnycseppje hullott a földre.
A szívmonitor egyenletesen

pitty

pitty

pittyegett.
Aztán hosszan kisípolt.

8 megjegyzés

 1. MIÉRT? MIÉRT?
  *négykézláb vonszolja magát vérben forgó szemekkel*
  Imádtam és zseniális de hogy képzeled, hogy... megölni Tonyt? Mért? Jajegem. Teljesen megdöbbentem a végén, csodálatos volt és intenzív, mégis volt egy hely, ahol elvigyorodtam.
  "- Vettem rágógumi illatú papírzsebkendőt." (Ez túl zseniális ahhoz, hogy igaz legyen xD)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *nevet a kínjaidon* Gyilkos vagyok, őrült, és mocskosul élvezem. :DD
   ÉLVEZZÜK A SZENVEDÉST, HAGYJUK, HOGY BELESZÖVŐDJENEK A CSONTJAINKBA! 3:D
   A rágógumi illatú papírzsepi valós eseményen alapszik, ugyanis tényleg vettem egy nagy csomaggal. :3

   Törlés
 2. Régen jártam nálad, de most megtaláltalak és csatlakozom Gwenhez... óóóóh, miért?! Fantasztikus volt és letaglózó és imádlak. Most kedvem lett nekem is írni valami jó kis angstot <3 (tudom, lógok még neked, ígérem, egyszer kész lesz -kész lesznek, cserébe a hooosszú késésért, többet is kapsz. tényleg befejezem őket egyszer, ígérem-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amikor csak tetszik írd meg, én tudok várni. :)
   Én is régen voltam nálad, de majd pótolom a kimaradásomat. ;) Én is imádlak téged. :)) Köszi a véleményt! :)))

   Törlés
 3. Te is megölted Tony Starkot! PACSIT! Khméniskhmönreklámkhm.
  Szegény Vasemberre jobban rájár a rúd, mintha betéved volna a Zs kategóriás állampolgárok körzetébe (Dicsák szinesfém!), úgy tűnik ezért olyan piszok rossz az idő. Loki kiborult és megkérte a bátyját, aki persze belement, és ezért zuhog az eső. Nos az esőt nem, de ezt a kis szösszenetet annál jobban szerettem, annak ellenére, hogy egy laza mozdulattal kitéptem a maradék, vergődő húscsomót a mellkasomból azt ordítva, hogy nesze vigyed!. Mert hát mazohizmus és angstolás a felsőfokon, de jól csinálod "elismerő tekintet és bólogatás"
  Loki virrasztott Tony mellett.
  Mármint virrasztott.
  Vigyázott rá.
  Az a globális természeti katasztófa ott görnyedezett a kényelmetlen kórházi széken és próbálta visszahozni a kómából a kedvesét. This is miracle! Az, ha mondom. És szép. És megható És fájdalmas.
  Szeretlek.
  Köszönöm, hogy olvashattam!
  U.I: Nyári con. Jössz. Találkozunk. Fangirlködünk.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a dicsérő szavakat. :)
  Valóban, szegény Tony jól kikapta ezt a rajongó tábort, állandóan kinyírják. :/ (Kéne mán írni egy fluffot, ugye? De addig is, szenvedjünk.)
  Persze, hogy megyek! *-* Bár még soha az életben nem voltam ilyenen, de ott leszek. :D

  VálaszTörlés
 5. Ez csodálatos volt. Ezért megérte várni. Ez..*szavakat keres*. mostanában túlságosan gyakran ragadtak el stony feelsek, de mosmár nem érzem őket helyénvalónak. hiszen mi lehetne helyénvalóbb ennél a csodálatos Frostironnál? Ezt nagyszerűen elkaptad, az érzéseket, a pillanatokat, az egészet, tényleg. Köszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Istenem, én köszönöm, nagyon boldog vagyok, ha sikerül az olvasóim kedvére tennem a ficeimmel. :) A Stony is jó, akarok majd írni velük is valamit, de egyenlőre még annyi történetem van függőben, hogy újabbat most nem tudok bevállalni. :/ Nem baj, nyári szünet jön, lesz időm írni. :D

   Törlés

© Halucynowaa | WS | X X X