oldalak

2014. április 21., hétfő

Bunny!Lock

Ezzel kívánok utólag is nagyon kellemes húsvéti ünnepeket! :*
Páros: Sherlock/John
Figyelem! Teljességgel agyament! Meg rövid. Egen már megint. :/

-SHERLOCK HOLMES!!
John Hamish Watson orvos, aki túlélte már Afganisztánt, egy őrült konzultáns bűnözőt - nevén nevezve, néhai James Moriarty - jó néhány szerencsétlen randit, most úgy érezte rögtön agyérgörcsöt kap, a lakótársa miatt. Tudta, hogy nem lett volna szabad tegnap este elfogadni azt a szelet répatortát! Most tessék! Itt van egy teljesen abnormális kinézettel. Két hosszú füle lett, nem is beszélve a pamacsnyi plusz farokról. Berontott a nappaliba, és ott találta a detektívet kedvenc köpenyében és egy szürke törülközővel a fején, behunyt szemekkel a kanapén feküdve.
- Sherlock!
- John. - Holmest nem igazán érdekelte a doktor kemény és kétségbeesett hangszíne, továbbra is lazán heverészett.
- Milyen idióta kísérletet végeztél rajtam már megint.
Erre Sherlock kinyitotta a szemét és végre rápillantott. Amikor meglátta John füleit felült és alaposan végig mérte.
- Hmm...
- Ne hümmögj itt nekem, hanem azonnal változtass vissza!
Sherlock arcán egy kis félelem jelent meg. John kezdődő pánikot tapasztalt magán.
- Azt ne mondd, hogy NEM TUDOD VISSZAFORDÍTANI!- a mondat közepétől már ordított.
- Az istenért, John, halkabban még feljön Mrs. Hudson. És már próbáltam, de még nem sikerült.
- Próbáltad? PRÓBÁLTAD?! ÉS MÉGIS KIN? MYCROFTON? VAGY MOLLY-N? AZ ÉGSZERELMÉRE, SHERLOCK, AZ EMBEREK NEM ARRA VALÓAK, HOGY OSTOBA KÍSÉRLETEK VÉGEZ RAJTUK! - John szabályosan őrjöngött. Sherlock felállt.
- John. Fogd. Már. Be. Se a túlsúlyos bátyának, se Molly-nak nem adtam be a szert. Csak neked és magamnak. - levette a törülközőt a fejéről, így láthatóak lettek az ő fülei is, amik a plafon felé meredeztek. A katona orvosnak itt teljesen betelt a pohár és egy furcsa kis nyikkanással leült a padlóra. Sherlock egy kis bűntudattal nézte John agóniáját. Leguggolt elé.
- Ha érdekel a véleményem, nagyon aranyosan nézel ki ezekkel a lelógó fülekkel.
Watson egy újabb furcsa, ezúttal zokogás szerű hanggal jutalmazta ezt a kijelentést. A detektív sóhajtott egyet, és állánál fogva felemelte a fejét és egy csókot nyomott a meglepett lakótársa ajkaira.
- Nyugalom, John, nem maradsz így örökre.
- S-Sherlock te megcsókoltál.
Holmes bosszús képet vágott.
- Miért szeretitek megállapítani az egyértelműt. Igen, megcsókoltalak, mert ezt találtam számodra a legmegnyugatatóbbnak, és mert amúgy is megakartalak. Mellesleg, legkésőbb három nap múlva rájövök az ellenszerre, addig meg nem vállalok ügyet. - lekonyultak a a fülei és elhúzta a száját - Hogy mit meg nem teszek érted! Kérsz répatortát?
John egy kicsit bugyután elmosolyodott.
- Igen kérek.

5 megjegyzés

 1. Betegesen rajongok mindenért, amiben szerepel a nyuszi, vagy a Sherlock elnevezés. Hát ha még mindkettő!
  Annyira elragadóan cukiédesóriásiRAWR volt, hogy nem tudok mit mondani. Ez annyira Sherlockra vallana.:D Amúgy egyáltalán nem volt baj, hogy ilyen rövid volt, olyan kis félperces bonbon, ami jókedvre derít.:)
  Nagyon köszönöm, hogy olvashattam, megmentetted az elcseszett kis estémet, úgyhogy duplán.:33 <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, ha tetszett, és triplán, hogy sikerült feldobnom az estédet. :D

   Törlés
 2. Ó hogyazaza :D Ez valami szenzációs volt! Kellett már nekem valami kellemesen cukorillatú és fluff és Sherlock is, annak ellenére, hogy nem láttam a sorit. Annyira jópofa ez az ötlet és zseniális a kivitelezése... imádtam :D
  Sherlock, te őrült! xD
  Köszönöm az élményt ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *megölel* Én köszönöm, tündérbogyó, de a Sherlockot tessen megnézni, mert az annyira aww... x3 Megharaplak. ha nem teszed! :D

   Törlés
 3. Ez annnnnyyyyira aranyos volt! :3 *képzelj ide egy nagyon nyüszítő hangot* Mindketten olyan édesen nyuszifülekkel, hogy megzabálom őket. Nyüssz! *.* :3

  Köszönöm, hogy olvashattam! ^^

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X