oldalak

2014. március 20., csütörtök

VégcélMizuri Yurusenonak. Köszönöm a türelmed, sajnálom, hogy ilyen sokáig tartott megírni. ^^"
Fandom: Star Trek/Avengers
Páros: Loki/Khan
Történet: Loki és Khan történeténem szemelvényei a kezdetektől.
Megjegyzések: Azthiszem OOC lett. És furcsa. Bocsi. x(

Khan kikerült egy csoportot, és leült az egyik asztalhoz. Kissé magányos volt, hiába, hogy mindenki felnézett rá, mint a családjuk jövőbeli vezetőjére, tisztelték és csodálták, de nem mertek vele beszélgetni. Néha arra vágyott, hogy bárcsak lenne valaki, akinek több vér van a pucájában. Kinyílt az ajtó, és az egyik doktornő lépett be. Az eddigi zsivajt mintha elvágták volna. Ebben az időben nem szokták meglátogatni őket. Khan feszülten figyelt.
- Gyerekek új társatok van. - mutatott a mellette álló fiúra. - Khan! Rád bízom, viseld gondját. - mondta azzal ott is hagyta őket. Khan alaposan végigmérte az ismeretlent. Sápadt volt és fekete hajú, akárcsak ő, de a szeme méregzölden villogott. Volt benne valami igazán különös, ami miatt még inkább más volt, mint a többiek. Kezet nyújtott neki.
- A nevem Khan. - A másik fiú egy kis ideig fürkészte az arcát, majd megfogta a neki kínált jobbot.
- Loki vagyok. - Khan halványan elmosolyodott.
- Nagyon örvendek.
***
Az immár huszonkét éves Khan végig rohant a folyosón, nem törődve a csodálkozó tekintetekkel. Berontott a barátja szobájába. Loki az ágyon feküdt egy könyvet olvasva. Megszállottan imádta a régi papírból készített olvasmányokat.
- Khan. - Loki lassan pislogott és lerakta a féltett könyvét.
- Te leszel az. - Khan vigyorogva lépett közelebb a másikhoz. - Te leszel majd az első tisztem. - Loki szélesen és boldogan elmosolyodott, ami a szívét eszeveszett kalimpálásra ösztönözte.
***
Loki büszkén és elégedetten állt Khan mögött, élesen figyelte a többieket és szemtelenül vigyorgott a nála kicsivel alacsonyabb kapitányára. Khant ez rohadtul feszélyezte. Legalábbis azt hitte. Azon a napon csókolta meg először őt.
***
Loki felzihált, a párnába markol, a nyála lecsöppent az ágyneműre, miközben hátrébb lökte a csípőjét. Khan a hátára simult, a fülébe suttogott, és belemélyesztette a nyakába fogait. Kezei rátaláltak Lokiéra és összefűzte az ujjaikat.
***
Rohantak az életükért a hajó felé. Loki és Khan hátra-hátra lőttek, a lövéseik mind célbataláltak, de még így is túlerőben voltak. A klingonok hangosan üvöltve rohantak utánnuk, szintén lövöldözve. Khan felszisszen, amikor az egyik súrolta, mire Loki szemében eszelős fény villant. Mire visszaértek a támadóiknak több mint a fele borzalmas halált halt.
***
A múltkori incidens miatt Loki hadbíróság elé került, hiába ágált ellene Khan. Felmentették a szolgálat alól, és börtönbe küldték. A kapitányban a régóta felgyülemlett gyűlölet az ostoba emberek ellen most megduplázódott. Már nem tett különbbséget közöttük.
***
Négy nap múlva valaki lerombolta London legnagyobb börtönét és a legszigorúbban őrzőtt rabot kiszabadította.
***
Khan kisimított egy kóbor tincset kedvese alvó arcából, a szívét sötét indulatok rágták. Bosszút állt mindenkin Loki megaláztatásáért, és a gyengék eltörlését tűzte ki céljául, de elbuktak. Még mielőtt lefagyasztották Loki arcát látta maga előtt, ahogy rámosolyog és a zöld szemei csak úgy szikráztak.
***
Marcus admirális pont ugyan olyan volt, mint az elődei sok-sok évvel ezelőtt. Azt hitte, hogy irányíthatta. A fekete hajú férfi végig simított az egyik tartályon, amely Lokit rejtette, majd beillesztette a torpedóba.
***
- Én jobb vagyok.
- Kinél?
- Mindenkinél. - James T. Kirk kapitány undorodva pillantott rá.
***
Kezei Kirk torkán, az admirális összezúzott koponyával fekszik, lánya törött lábát szorongattja.
Spock elsőtiszt arca kiismerhetetlen, csak szemei csillognak. Teljesíti a követelését, a torpedókat a legénységével áttranszportálja, ő meg visszaküldi a kapitányát. Aztán egy hatalamas robbanás. A legénysége, és Loki felrobbant. Spock hazudott. Az ordítás ami kitör belőle, mint a sebzett farkasé. Londonra irányítja a zuhanó gépet.
***
Spock újra és újra lesújtott. Khan feje oldalra bicsaklott minden ütésnél. Egy nő tűnt fel mögöttük.
- Spock, elég! Csak ő mentheti meg Jimet!
Ránézett az elsőtisztre, várt, hogy dönt. Még egyet ütött, a világ elsötétült előtte.
***
Jim meglátogatta a börtönben.
- Mindenki életben van.
Khan szìve újra teljes erejéből elkezdett dobogni. Még mielőtt a kapitány elment volna, megszólalt.
- Lenne egy kérésem.
***
Hetvenhárom kriokapszula volt elhelyezve teljes biztonságban az egyik raktárban. Lokit és Khant egymás mellett helyezték el. Jim elgondolkodva nézte alvó kettősüket.
- Jim, mehetünk?
Kirk megfordult és Spockra mosolygott.
- Persze.
Miután elhagyták a csarnokot, minden teljes sötétségbe borult.

Posted via Blogaway

6 megjegyzés

 1. Nem nagyon ismerem Khant, de a ficedet, azt imádtam. Nagyon *-* ♥

  VálaszTörlés
 2. Én ismerem Khant. És az egyetlen kifogásom ellene, hogy miért fojtogatta Spockot, mikor simán kitörhette volna a nyakát? Elvégre a klingonokat is úgy elintézte, mint tornádó a csirkeólat.
  Szerettem volna ha még egy kicsitvel többet kapunk az együtt töltött pillanataikból, de végül is ez a kaleidoszkóp szerű felépítés is tetszett. Olyan villámló, egyetlen pillanatra megvilágított mindent, aztán snitt, sötét, aztán megint villám, míg össze nem állt a kép. És a vége. **-* Pont, olyan, amilyennek lennie kell.
  Egy kis javítás:
  "Loki és Khan egymás mellett helyezték el." Lemaradt a tárgyeset t betűje a nevek végéről.
  "- Khan. - Loki lassan pislogott, és lerakta a féltett könyvét. " Itt pont csak a mondat végén kell. Vagyis a "könyvét" után. Ugyanígy a többinél, de van elég sok helyesírási segédlet a neten, merengőn is, nem kell kétségbeesni.
  Mert jó kis novella ez. Ó és Loki könyvet olvas a jövőben! Hát szerelmet vallok neki. :)
  Köszönöm, hogy olvashattam!

  VálaszTörlés
 3. A telefonom hibája esküszöm! Nem szereti azt írni, amit akarok. :/ Megyek kijavítom a hiábakat. Köszi, hogy szóltál!
  Én személyszerint kedvelem Spockot, bár a csaját már kevésbbé. Loki meg mindig minden körülmények között olvas. :3 (Thor 2, Kursed börtön parádéja, Loki cellájának nekifutnak, meg van? :D)
  Én köszönöm, hogy olvastad és véleményezted! :*

  VálaszTörlés
 4. Gyakorlatilag ez most úgy konkrétan és igazából. Mikor megkértelek, hogy írj egy Khan/Lokit, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyon-nagyon-nagyon szép és szépen szomorú dolgot ki lehet majd hozni belőle... Örökkön örökké üldözzön hálám érte, nagyon tetszett és most igazán boldog vagyok, mert teljesen megérte várni rá :)

  Hadd emelgessek ki pár igazán tetszetős részletet;
  "Khan kisimított egy kóbor tincset kedvese alvó arcából, a szívét sötét indulatok rágták. "

  "A legénysége, és Loki felrobbant. Spock hazudott. Az ordítás ami kitör belőle, mint a sebzett farkasé. Londonra irányítja a zuhanó gépet." - sírok. nem picit, nagyon. Így elkapni azt az érzést...

  Szóval... Hálás köszönet, amiért megírtad (és plusz ponty amiért ilyen fantasztikus módon passzol az alaptörténethez)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. *ugrál* Ez az! Annyira féltem, hogy nem fog neked tetszeni, hogy majdnem írtam egy harmadikat. Mert hogy ez a második variáció. Az elsőt azt úgy kezdtem, hogy a Kronoszon talál rá Khan Lokira, akit a Föld leigázása miatt kiláncoltak. Jah, és ott Loki már Khan előző életében (Sherlock. xD) is ott volt. De nem jött össze. x( Majd egyszer talán valamikor befejezem. :D
   Igazán örömömre szolgált, hogy írhattam egy ilyet. Köszi a plusz pontot. :)

   Törlés

© Halucynowaa | WS | X X X