oldalak

2014. február 16., vasárnap

Mikor lesz végre frissítés?

Ez egy nagyon jó kérdés.
Végre szereztem egy nagyon ramaty monitort, de bejött egy újabb órám. Méghozzá hegedű. Bezony gyerekek, zongora mellett hegedű is. Még decemberben kaptam, de most végre sikerült beszereznem a tankönyvet is. Mondanom sem kell anyámék odáig vannak a boldogságtól hogy hegedülök.
Szóval, nagyon zsúfolt lett minden. Azért nem kell aggódni, a Casual Affair 2. fejezetével nagyon igyekszem, mert megígértem Lolának. Tudjátok amikor vonaton/metrón/villamoson/buszon utazik az ember, akkor van ideje írogatni. Csak aztán elfelejt leszállni idejében. Mint én a múltkor. Az nagyon ciki volt. Meg még az is amikor egy idős néni leült mellém a metrón, és beleolvasott szégyentelenül a mobilomba. Kissé sokkot kapott. (Persze az is lehet, hogy frászt kapott amikor azt mondtam neki rá sem nézve rendesen, hogy inkább a körmét nézegesse mert tiszta virágföld. Rögtön elkezdte a kezét bámulni. Hiába Sherlock módszerei mindig beválnak az ilyenek leriasztására. *büszke fangirl pillantás.* Tudom ez kicsit hihetetlen, de tényleg így történt. És tényleg tiszta föld volt az ujjai vége.)
Próbálkozom azzal a Bilbó/Smauggal is, de annyira megakadtam! :( De se baj, majd megnézem még egyszer a Hobbit 2-t és visszatér az ihletem. :D
(A pofám leszakad, hogy mindig csak kifogásokat keresek.)
 

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Halucynowaa | WS | X X X