oldalak

2014. január 2., csütörtök

Sherlock harmadik évad, első rész... *fangirl-sikoly*ALLELUJA! Megnéztem Sherlock legújabb részét online, és nem jutok szóhoz...(spoiler warning!) :D

Madames et monsieurs(igen uraim, miután öcsémmel együtt izgultuk végig), végre, oly hosszas várakozás után megérkezett a sorozat legújabb része, a The Empty Hearse. *-* Öcsikémmel megnéztük, és a drága jobban izgult, mint én. xD (A gondolataim össze-vissza száguldoznak, nem hiszem, hogy értelmes lesz ez a bejegyzés, de azért próbálkozom. xDD)(Amúgy nem mindent értettem, de azért nagyjából levágtam a dolgokat.)

Összefoglalva: jó is volt, meg egy icipicit nem is.

Hogy mi nem tetszett?

Nos: 1.: Mary. (bár azért plusz pont neki, hogy bírja Sherlockot(?)(Valaki, aki nagyon jó angolos, és meg is nézte, javítson ki, ha tévedek, de mond valami olyasmit a kocsiban, hogy kedveli.))
        2.: A Sherlock/Molly szál. Na, attól a falra másztam. *bitch please, I believe in Johnlock*
        3.: JOHN BAJSZA!(Bár Sherlock hatására leveti, de akkor is. :P)


(Ennyi jut most eszembe. xD)

Mi tetszett? Na ez egy hosszabb lista. :D

1.: Ez elején az orosz ruhás Mycroft. :D
2.: A vendéglői jelenet. :D
3.: Anderson. Olvastam néhányotok blogján, hogy izgultok, vajon ő é Sherlock fanklubjának vezetője. Nos, megnyugtatlak titeket, ő az. :D (Bár egy kicsit megbuggyant.)
4.: Az, hogy John hol fojtogatta, hol püfölte, hol meg megfejelte Sherlockot. (Végig drukkoltam, hogy püff egy pofont, püff egy pofont John, az istenit neki, megérdemli.)  

Na próbáljunk nem listázni. Hogyan élte túl Sherlock a zuhanást? Ha jól értettem és figyeltem, akkor mielőtt leugrott volna a tetőről egy felfújható ilyen matracszerű valamit raktak alá, ami nem látszódott az előtte lévő autóktól. Leugrott, gyorsan lekászálódott róla, helyére egy bábut raktak, amit a drága doktor meglátott. Johnnak ugye neki ment a cangás ezután, hogy elterelje a figyelmét, amíg Sherlockot felkészítik a hulla szerepére. Emlékeztek a labdacsra, amivel szórakozott? Azzal szorította el a vérkeringést a karjában. Egy tökéletesen megkomponált jelenet volt.
A rajongói gyűlés egy tagja szerint, Sherlock és Jim átvágták a palánkon Johnt. Watson egy bábut látott lezuhanni, a telefon beszélgetést az mögött intézte Holmes vigyorogva a bűn Napóleonjával, majd miután leesett a bábú MAJDNEM elcsattant egy csók. (Sheriarty shippereknek nagyon ajánlom ezt a részletet.)
Aztán van egy plusz elképzelés, bungi-jumping (jól írtam? xD) kötéllel, és Sherlock/Molly csókkal (NOOOOO!!!), valamint, Moriarty gyors Sherlockká alakításával.

Szegény Johnra rájár a rúd. Először Sherlock megzavarja a leánykérését, aztán meg elrabolják, és felgyújtják, majd majdnem felrobban. Kedvenc detektívünk ANNYIRA troll! (Nem lövöm le még jobban a poént, hogy miért is. :D)
És itt jön egy ő újabb dobás. Egy új ellenség üti fel a fejét. Róla egy nagyon kicsi jelenetet láthatunk a végén, amint a John-mentőakciót nézi újra meg újra.

Fordulatos volt ez a rész, tartják szerintem a színvonalat. :) Én a magam részéről továbbra is epekedve várom a folytatást. :) Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

© Halucynowaa | WS | X X X