oldalak

2013. december 31., kedd

HAPPY NEW YEAR!Boldog Új Évet Kívánok minden olvasómnak, és látogatómnak! Hogy mi minden is történt velem az idén? Akit érdekel az menjen tovább. :)
Ezt az évet nagyon elb*sztam. (Bocsánat, de tényleg csak ezzel a szóval tudom kifejezni. mennyire elrontottam.) Legalábbis az év első felét. Aztán beköszöntött a nyár. Rám meg a teljes bekattanás. Egy jó tanácsra csináltam egy blogot. És valahogy sikerült lenyugodnom. Minden feszültségemet belefojtottam az írásba, sikeresen. :D

Nem nagyon számítottam rá, hogy az unokahúgomon kívül ezt bárki fogja olvasni, nem hogy véleményezni, de nagyot csalódtam. Pozitív értelemben persze. :) Emlékszem mekkorát dobbant a szívem, amikor elkezdett rezegni a telóm, hogy egy emailem érkezett. Egy kritika. Egy nem Barbi (unokatesóm) által írt kritika. Még hozzá egy dicsérő. És innentől kezdve rendesen belelendültem. :)

Szeptemberben már másik iskolába jártam, és végre annyi év után találtam egy olyan osztályt, ahol nem néztek ki, sem azért hogy érzelmeket nem nagyon tudom sem megérteni, sem sokszor kimutatni (ezt ellensúlyozni próbálom az írással, ami -a visszajelzések alapján- egész jól megy. :D Persze hála érte Barbinak, aki néha helyreteszi a gondolkodásomat, és felvilágosít. :DD), se azért, hogy idősebb vagyok náluk. (Nagyon sokat váltottam iskolát :/) Itt -életemben először, ha az uncsitesómat nem számítjuk bele- lettek barátaim. Őket nem érdekli, sem az, hogy nem vonzódok egyik nemhez sem, sem az, hogy sokszor nem értik amit mondok (a korkülönbség átka. xD). És ez jó dolog. Elkezdtem javulni. Legalábbis én úgy érzem. Persze feszültség levezetésként az írás mellett még tanulok zongorázni és hegedülni, meg énekelni. Az egyik barátommal együtt járunk énekelgetni az énektanárnőhöz, aki tanít engem mellette még zongizni meg hegedázni. (A tanárnő szerint nagyon tehetséges vagyok :3) :D És lett egy célom. Színésznő leszek. (Persze ezt már olvashattátok korábban, de sokszor fel fogom hozni ezt, mert... mert... Nagyon szeretném. És ezzel tudatosítom még jobban magamban.) Úgy hogy most ráléptem egy útra. Egy olyan útra, ahol már nem kell egyedül lennem, és amit -ha igazán akarom- elérek. És elfogom. Mert akarom. Ennyi. Nagyon makacs vagyok. ;)

Remélem, a következő évem lesz legalább annyira jó, mint az idei második fele. :) És azt kívánom nektek is, hogy legyen nagyon szép és boldog új évetek! És sok olvasót is! :D

Köszönöm nektek, hogy látogatjátok a blogom, hogy kritikákat hagytok, hogy egyáltalán vagytok. :)

Minden jót!

Curious Girl (Cynthia)

1 megjegyzés

  1. Örülök, hogy a blog segített, és szívből kívánom, hogy elérd a célodat :)

    Boldog Lokiban és Egyéb Finomságokban Gazdag Új Évet Kívánok!

    VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X