oldalak

2013. augusztus 27., kedd

Hope
Depi, depi, depi  nagy mennyiségben, és ostobán bízok benne, hogy lesz ez még jobb is. (A cím nem biztos, hogy jó, de ez van.) Egyszer írok nektek egy tömény fluffot, ígérem! De nem ma. Szenvedés, halál, kínzás tattarattatam...  ( A kép nem az enyém, a googlen találtam. ^^)
Nyesztek ”Az istenem” másik oldala, és folytatása.(Nyeeem lesz belőle regény, de ezt muszáj volt megírnom! Értitek ugye? Ugye? UGYE?! *kétségbe esett, könyörgő fej*) 

Frostiron, Loki POV, slash, kínzás, erotikus tartalom, sötét, dráma, szereplő halál (azt hiszem Loki kissé OOC lett:///) 16-os korhatár!


Meredten bámulom, a koszos padlón a saját vérem hogyan gyűlik tócsába. Fellógattak ide, mint valami marionett figurát, amikkel a Földön szórakoztatják az emberek a porontyaikat.

Egy csepp vér…

Két csepp vér…

És egy újabb, amit még sok követ.

Küzdök minden egyes levegővételért, a puszta létezésért. Csak az emlékeknek élek, semmi másnak.

Barna haj, és csokoládé színű szemek, amik vágytól ködösek.

Elfogtak, de nem szenvedtem vereséget, így én megszöktem Asgardból, Thor és Odin orra előtt, és a Földre menekültem. És minden megváltozott. Egyetlen személy miatt, akit én lenéztem és gyengének tartottam, mert ostoba módon beleszeretett az ellenségébe. Belém.  

Anthony…

Elárasztanak az emlékek.

Csókollak, és te visszacsókolsz. Pár hónapja még le akartam igázni a világotokat, és majdnem megöltelek, most mégis a karomban tartalak, és az ágyad felé vesszük az irányt. Már mindketten meztelenek vagyunk, mire elérjük, én meg ledöntelek rá…

Mennyire undorodtam azoktól, akik szerelmesek lettek, és lám, én is azzá váltam. Szánalmas módon beleszerettem egy halandóba, egy férfiba. És ez okozta végleges bukásom.

Felnyögsz, ahogy magadba fogadsz, én pedig, ahogy gyorsul a tempó, rájövök, hogy nem foglak tudni elengedni.

Egy évig sikeresen el tudtunk bújni mindenki elől, de mint minden álom ennek is vége szakadt. Thor rám talált, és te próbáltál segíteni nekem, de hiába a páncélod, nem vehetted fel a küzdelmet velük. Megadtam magam, hogy megóvjalak.

 Gyenge lettem, és mégis erős. Erős, mert bár sok év lefolyt már és te halott vagy, de nem adom fel, hiszen tudom, hogy egyszer kiszabadulok innen és megtalállak. Akkor pedig soha többet nem foglak elengedni. Él bennem a remény. Anthony Edward Stark, látod mivé tettél?

3 megjegyzés

 1. Óóó Loki szerelmes!
  És törődő!
  Szeretem amikor megmutatkozik ez az oldala is, bár tudjuk, hogy többnyire egy szemét, (ön)pusztító alak, de olyan szívmelengető látni, amikor törődik!
  Hidd el én megértelek.
  Nagyon tetszett és szerintem ki is foglak rakni cserébe, ha még nem lennél kint, ami öreg hiba.
  Jaj az nagyon tetszett, hogy azért bukott el, mert szerelmes lett. egyszer mutat valami emberit és akkor is Bamm! minden oda.
  "sóhaj"
  Nem ide tartozó dolog: Mi az a ThunderFrost? Mert a Frostiront már értem, csak nem használom. De ez a mmásik. Ez mi?

  VálaszTörlés
 2. Hát igen, Loki nagyon ritkán mutat bármi emberi érzelemet, ez miatt miután megírtam, kicsit OOC-nek éreztem. :/
  Köszönöm, hogy ilyen szép hosszú kritikával ajándékoztál meg. :* Olyan ritkán kapok ilyet. Ritkábban, mint ahogy én rakok ki történeteket. xD

  A ThunderFrost az a Thor/Loki párosítás. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Incest történetet nem nagyon akaródzom irni, valószínüleg velük megmaradok azon a szinten, ahol most vagyok. Persze nirhatok velük, de ott akkor minden pusztul, t9rik és szenved, mert ezeknek sincs normális testvéri viszonyuk.
   De egy Frostiron fluff már megoldhatóbb :)
   Szólok, ha kész van valamelyik! És köszi az infót!

   Törlés

© Halucynowaa | WS | X X X