oldalak

2013. július 2., kedd

Címtelen szösszenet

Ez most, egy címtelen izé lesz:) 

BBC Sherlock, slash, angst, Johnlock, post-Reichenbach, szereplő halál, AU.

London igazán szép volt, ebből a szögből. A nyüzsgő várost, narancsos színre festette a lemenő nap fénye, miközben az árnyékokat megnyújtotta. John szerette a fővárost, és innen, a tetőről igazán fantasztikus volt a látvány. Ha Sherlock még élne, és itt lenne vele, akkor biztosan morgolódna a szentimentalizmusa miatt.
De ő nincs itt.
Egy koporsóban nyugszik a föld alatt, rothadó testtel, és már semmi sem bizonyítja, hogy valóban ő fekszik ott, mint a fekete márványon a név. Erre a gondolatra könnyek gyűltek a szemébe, és csorogtak le az arcán. Kapkodva, és kissé ingerülten törölte le. Ostobaság most sírni, nem sokára újra találkozik vele. Lehunyta a szemét, és ujjai szorosabban markolták a pisztolyt.
Szerette. Teljes szívéből, és olyan tisztán, mint még soha senkit. Ezt elakarta mondani Sherlocknak, mielőtt leugrott, de nem merte. Gyáva volt, és a pillanat kifolyt a kezei közül , mint a homok, nem hagyva mást, hátra, csupán néhány " mi lett volna, ha" szemcsét.
Ha elmondta volna neki...
Ha hamarabb belátta volna azt amit mindenki más észre vett...
Túl sok ha...
De majd most eltudja neki mondani.
A fegyvert lassan a halántékához szegezte. Utoljára még megvárta, hogy lemenjen a nap, majd a szürkületben felhangzott, egy semmivel össze nem téveszthető hang.
A fegyver elsült.

>***<

Egy fekete hajú, gyönyörű nő állt a fekete márványsír előtt. Eljött, hogy lerójja a kegyeletét. A síron két név állt.
Sherlock Holmes.
John Watson.
Irene Adler szomorúan mosolygott, szemében könny csillogott.
- Látja, Sherlock. Megmondtam, hogy ő még nálam is jobban szereti. Legyenek boldogok ott, ahol most vannak - Letette az eddig kezében tartott két szál fekete rózsát, és elment. 


11 megjegyzés

 1. Szívszorító. Gyönyörű. A fekete rózsa pedig annyira illik Irene-hez, hogy nagyon. *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Istenem,egy kritika!O.O Örülök ha tetszett. Irene+fekete rózsák=PERFECT:DD

   Törlés
 2. szia! Reyklanitól vetődtem ide, és gondoltam, hogy akkor már nyomomat is hagyom :)
  ebben a rövid kis szösszenetben nagyon sok érzelem volt, amit nagyon szépen meg is fogtál, mégsem lett csöpögős massza ezért nekem nagyon tetszett. és most szaladok tovább randalírozni a blogodon, hahaha :D

  VálaszTörlés
 3. Szia HardCandy:) Ja és üdv a blogomon. =] Nagyon szépen köszönöm a kritikát és örülök, hogy tetszett. A te blogodat olvasgatom már egy ideje, csak nem jutottam még el kritika írás szintre, na de majd most! Reszkess mert neki szabadulok!

  Jó -a te szavaiddal élve- randalírozást itt!=)

  VálaszTörlés
 4. Én most majdnem sírtam. Ami nálam nagy szó. És mégis, megmelengette a szívem, hiába volt szomorú, tragikus, és mégis, valahogy harry end lett a vége. Nem nekünk; nekik.
  Most megyek, és könnyekkel küzdve tovább böngészek nálad :)

  VálaszTörlés
 5. "Ördögi vigyor" Akkor valamit jól csináltam, ha majdnem sírtál. Örülök ha tetszett. Kellemes olvasást!^3^

  VálaszTörlés
 6. még akkor is, ha tudom, hogy nem haltak meg
  de
  én most visszamegyek a sarokba, és kaparom még egy kicsit a falat
  akárhányszor olvasom el, mindig ugyan az a hatás
  egyszerűen letaglóz
  köszönöm, hogy megírtad!

  VálaszTörlés
 7. Jajj egyelek meg! *enyhe kannibalizmus befigyel:D* Én köszönöm, hogy olvastad. :)

  VálaszTörlés
 8. Ha már itt olvasgatok, nekem is illene egy kommentet dobnom, nemde?
  A végén, amint Irene mondja, hogy John még nála is jobban szereti... hát nem is tudom, hogy pontosan milyen érzés szállt meg tőle, de kicsit szívszorító...KICSIT. /le ironic
  Szerintem ez nagyon jó példája a "kevesebb néha több"-nek, mert nem volt hosszú, kis szösszenet, de ott volt, az ötlet is és rózsák. Rózsák. *nem tud értelmeset kinyögni* Rózsák.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett, köszi a kritikát. :) Bocsi, hogy ilyen későn reagálok rá, csak sok dolgom volt és kevés időm. :/

   Törlés
 9. Ez... ez... Nincsen jobb szó rá, mint a szívszorító és a fájdalmasan gyönyörű és a szívösszetörő. :( Gyönyörű volt, Irene-t behozni a fekete rózsákkal pedig remek gondolat volt. Hatalmas gratuláció! :)

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X