oldalak

2013. június 28., péntek

Reggeli, két személyre

Elnézést az eltűnésért, ihlet hiányban szenvedek, ezért nem kerültek fel írások.  

Avengers, AU, slash, FrostIron, talán egy kis OOC

Az éles fény irritálta Tony szemét. Halk nyögéssel magára rántotta a paplant, és oldalra hengeredett, ráfeküdve a párjára. Illetve, csak rá akart feküdni, mert az ágy mellette üres volt. Lehúzta a takarót fejéről, és körül kémlelt. A szobában nem tartózkodott egy darab Loki sem, és ez baljóslatú volt. A zseni fejében ezerrel beindultak a vészcsengők.
- JARVIS, hol van Loki?
- Mr. Laufeyson éppen a konyhában tartózkodik, uram. -
Tony összevonta a szemöldökét. Ez még jobban óvatosságra intette. Mikor legutoljára Loki a konyhában járkált azt eredményezte, hogy megbűvölte az összes ott található ételt, és italt. A következmények elég érdekesek voltak. Mindenki aki evett, vagy ivott, állattá változott egy teljes napra. Ezek után a többiek kijelentették, hogy a Stark-tornyot, nem fogják többet főhadiszállásként alkalmazni, inkább tartózkodnak, a S.H.I.E.L.D. repülő bázisán. Tony igazán csak azt sajnálta, hogy Brucet is magukkal rángatták, holott őt nem érte el a bűbáj, mert éppen egy konferencián tartózkodott. Természetesen ezt a zöldszemű istencsapása, úgy könyvelte el magában, hogy Stark igazán hálás lehetne neki, hiszen sikeresen "megtisztította" a tornyát. Tony ez után kerek 1 napig nem szólt hozzá.
Halk sóhajjal, kikászálódott az ágyból, és magára kapva egy alsónadrágot, és egy trikót, a konyhába szabadult félisten felé vette az irányt. Benyitott, és a lehető legszürreálisabb látvány fogatta. Loki, amint éppen főzz. Méghozzá, a kinézete alapján, normális földi kaját. Pirítós halom díszelgett egy tányéron, mellette egy bögre kávé, és egy bögre tea gőzölgött, és a már fent említett fekete hajú férfi, pedig, éppen egy adag tükörtojás kisütésével fáradozott. Tony úgy érezte, mintha hirtelen egy túlcukrozott romantikus filmben szerepel, amiben a titkokkal teli szerető, kedveskedni próbál a párjának. Egy ideig, figyelte a férfit, végül inkább oda somfordált, és átölelte hátulról.
- Hát te mit csinálsz?
Loki felmorrant.
- Minek néz ki? - Tony kikandikált a háta mögül, és a serpenyőbe sandított.
- Első pillantásra, reggelinek. De...
- De?
- Nálad sosem lehet tudni. - Loki lekapcsolta a gázt, és kicsusszanva szeretője öleléséből, egy tiszta tányérra   rakta a frissen kisült tojásokat.
- Akkor most megnyugtatlak, ez egy teljesen átlagos reggeli, Anthony. Reggeli, két személyre. - elővett még két tányért és a pirítós halom mellé lerakta, a kávés bögrét pedig Tony kezébe nyomta. Stark csak pislogni tudott, annyira meglepte ez a váratlan kedvesség.
- Loki... Te szedsz valamit? - a zseni életében sokszor megbánta hogy nem tud lakatot tenni a szájára, és ez most szintén egy ilyen pillanat volt. Erről az incidensről pedig, leforrázott szakálla sokat tudna mesélni.

4 megjegyzés

 1. valamiért imádom Loki szájában azt a szót, hogy "Anthony". Ez egy megmagyarázhatatlan fétisem a sok millió másik mellett. viszont elképzelni Lokit főzőcskézni, hát az nagyon kis cuki :) *és ettől a fictől reggeli hangulatom lett, hm*
  amúgy van néhány vesszőhibád, de ez csak zárójeles megjegyzés ;)

  VálaszTörlés
 2. Én is imádom Stark mindegyik nevét Loki szájából. Perverz örömet okoz számomra. xD Meg is fog szerintem látszani a történeteimen.
  Köszi, hogy szóltál a hibák miatt, amint időm engedi, kijavítom.

  VálaszTörlés
 3. Ez most nagyon jólesett, reggelis FrostIron, méghozzá milyen szép kivitelben :) Szinte már sajnálom, hogy nem reggeli előtt olvastam xD
  " - Loki... Te szedsz valamit? - a zseni életében sokszor megbánta hogy nem tud lakatot tenni a szájára, és ez most szintén egy ilyen pillanat volt." Istenem, ez a roppantul Tonys Tony... Ahogy megbízik Lokiban, esetleg magából indult ki?
  És hogy kedvenc skandináv szépségünk konyhatündérkedik... :3 Nagyon jó kis fici lett :)

  VálaszTörlés
 4. Puszi neked. Ezt amúgy reggeli közben írtam. :)

  VálaszTörlés

© Halucynowaa | WS | X X X